Sarastava valo

Sarastava valo tarjoaa taideterapia- ja hyvinvointipalveluja Tampereen seudulla. Tarjoan voimaannuttavan ratkaisukeskeisen taideterapian lisäksi ammatillista keskusteluapua ja psykososiaalista tukea erilaisissa elämäntilanteissa. Lisäksi tarjoan luovan maalaamisen kursseja, tyhy-kursseja ja arjen toimintatuokiota. Voit myös saada mindfulness- ja rentoutushoitoja, jotka helpottavat erilaisissa stressi- ja jännitystiloissa (mm. uupumus, stressi, väsymys, univaikeudet). Haluan tuoda myös kannustusta ja inspiraatiota ihmisten elämään blogikirjoitusten, runojeni ja taiteen kautta.

Jos haasteet ovat kietoneet sinut harmaaseen usvaan haluan olla tuomassa elämääsi sarastavaa valoa; aina on toivoa ja askel kerrallaan edeten voit päästä harmaudesta. Jokaisen ihmisen sisältä löytyy aina voimavaroja ja vahvuuksia. Minä autan sinua näkemään jälleen potentiaalisi ja sinun omien tavoitteidesi avulla tuen sinua pääsemään eteenpäin. Kuvatyöskentelyssä on mahdollista käyttää monipuolisesti erilaisia materiaaleja ja monenlaisia tehtäviä. Mitään aikaisempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvita. Keskiössä on itse prosessi, ei tekniikka. Terapian tavoitteena on edistää mm. tunteiden käsittelyä, itsetuntemusta ja psyykkistä hyvinvointia. Olen kokenut taideterapian auttavan sekä itseäni, ystäviäni että asiakkaitani, joten uskon vahvasti sen voimaan. Kuvatyöskentelyn lisääminen terapiaan lisää syvyyttä keskustelutukeen. Joskus asiat ovat jääneet ikään kuin jumiin ja taiteen tekeminen auttaa menemällä pintaa syvemmälle ja se avaa lukkoja sisällämme.

sarastuS28

:sta
Sarastava valo on taideterapia- ja hyvinvointipalveluja tarjoava yritys Tampereella. Taideterapia ja keskustelutuki, yksilö- ja ryhmäkäynnit. Lisäksi myynnissä maalauksia ja runotauluja. Kuuntelu, läsnäolo, yhteistyö, kunnioitus, luottamuksellisuus ja ratkaisukeskeisyys kuvaavat työni arvoja.

4 kommentti

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

  2. Moi! Sivut aukesivat vaivatta. Näyttää hyvältä. Jatka samaan malliin! Terkkuja!

Jätä kommentti