TERVETULOA TUTUSTUMAAN VOIMAUTTAVAAN KUVATYÖSKENTELYYN!

Kuvatyöskentely ei vaadi mitään aiempaa kokemusta tai teknistä osaamista. Pääosassa on itse prosessi. Kuunnellaan sisäistä intuitota, mielikuvituksenkin saa päästää valloilleen. Pääasia on saada kosketus sisimpääsi ja antaa värien johdattaa sinut työskentelyyn. Riittää, että olet utelias ja kaipaat uutta näkökulmaa ja pääset mukavan tekemisen myötä rentoutumaan ja saamaan oivalluksia. Iltaryhmät ovat pienryhmiä, jotka kestävät 2-2,5 h. Ryhmät ovat luottamuksellisia hyvän mielen ryhmiä. Pääasia on maalaamisessa (tai muussa taidetyöskentelyssä) ja yhdessä asioita jakaen, juuri sen verran kuin haluat. Katsomme asioita positiivisella ja kannustavalla otteella. Tarjolla myös teetä ja pientä purtavaa. Kesän työpajat nyt edulliseen hintaan.

MAALATAAN TUNTEET KUVIKSI-ryhmä: Naisille suunnatun 10 viikkoisen ryhmän tavoitteena on avartaa itsetuntemusta ja löytää keinoja itseilmaisuun maalaamisen avulla.

Ryhmässä käsitellään erilaisia teemoja taiteellisen tekemisen kautta. Mukana myös rentoutusta ja läsnäoloharjoituksia. Tampereen ryhmään otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Ryhmä on avoin kaikille naisille! Uusi 10 kerran ryhmä alkaa maanantaisin klo: 13.00-15.00 ajalla 26.9.-28.11.2022. Ilmoittautuminen Naistenkartanon sivujen kautta: https://www.naistenkartano.com/taide-novat/.

Suuren kysynnän vuoksi järjestetään myös toinen samankaltainen ryhmä keskiviikkosin klo 13.00-15.00 ajalla 28.9.-30.9.2022.

Elämän koettelemukset ravistelevat perustuksiamme. Ne saattavat satuttaa, mutta myös pysäyttävät katsomaan sisimpäämme. Ne muokkaavat ja puhdistavat meitä. Kasvun kautta voimme nähdä uusin silmin ja tulla aidoksi itseksemme. – Sari