Taideterapiatyöskentely on matka itseesi, prosessi, johon liittyy oman itsen ja elämän tutkiminen erilaisista näkökulmista käsin. Yksi tärkeimmistä työkaluista työssäni on kuuntelu. En tulkitse, oleta tai ratkaise asiakkaan puolesta, vaan keskityn kuuntelemaan sinua ja tarinaasi läsnäollen, empaattisesti tukien ja kyselevällä, voimavaralähtöisellä työotteella edeten. Taideterapian prosessissa voit tutkia, etsiä ja löytää vahvuuksiasi ja voimavarojasi sekä omaa luovuuttasi, keinoja ratkaista haasteellinen tilanteesi. Voit saada erilaisilla menetelmillä ja keinoilla ymmärrystä ja oivalluksia tunteisiisi ja elämäntilanteeseesi liittyen.

Sinä olet oman elämäsi paras asiantuntija, ja minä olen rinnallasi kanssakulkijana matkallasi. Työni keskiössä on asiakas; kokonaisvaltainen läsnäolo, luottamuksellisuus ja ratkaisukeskeisyys. Autan ihmisiä käsittelemään omia tunteita ja ratkaisemaan elämän ongelmia vastaanotollani. Voit tulla yksittäisiin pienoisryhmiin tai varata itsellesi oman ajan. Alkukartoituksessa tarkennetaan toiveet ja tavoitteet. Tarjolla myös kurssimuotoisia pienryhmiä. Maalaaminen on myös ihanteellista yhdistää rentoutumiseen: se on kokonaisvaltaista läsnäoloa, rentoutta ja maalaamisen flowta.

PALVELUT:

  • Ratkaisukeskeistä taideterapiaa/voimauttavaa kuvatyöskentelyä
  • Keskustelutukea
  • Mindfulness-rentoutusta

VASTAANOTOLLA TAI ZOOM-YHTEYDEN KAUTTA ETÄNÄ

  • Tutustumiskäynti, alkukartoitus (60 min.) on ilmainen!
  • Taideterapia (90 min.) 70 e.
  • Taideterapiaryhmä, max. 10 hlöä (90 min.) 45 e/hlö
  • Rentoutus ja taideterapia (90 min.) 60 e
  • Mindfullness-rentoutus (60 min.) 50 e

Lisäksi:

  • Työpajat ja kurssit työpaikallasi, sopimuksen mukaan,
  • Myynnissä myös maalauksiani ja runotauluja, hinnat sopimuksen mukaan.

Keskityn vuonna 2022 ryhmäohjauksiin. Mutta aina on mahdollisuus myös yksilöohjaukseen. Ohjaan myös etänä, zoomin kautta. Kaikki hinnat sisältävät 24 %:n alv. Lisäksi mahdollistan erilaisia arjen hyvinvointituokioita kuvallisia menetelmiä hyödyntäen. Työskentelyssä voidaan erityisesti kesä- ja syysaikaan hyödyntää myös luonnonmateriaaleja. Tulen mielelläni myös vetämään työhyvinvointi-tuokioita työpaikallesi. Rentoutuksessa voit istua tuolilla ohjatun rentoutuksen myötä.

Kysy lahjakortteja: voimauttava kuvatyöskentely on myös oiva lahja moniin hyviin hetkiin, esimerkiksi ystäville tai pariskunnille. Taideterapeuttinen työskentely yhdistettynä rentotutukseen on myös erinomainen lahja. Soita tai varaa aika sähköpostitse: sari@sarastavavalo.com tai 045 348 2752. Käynnit maksetaan laskulla, joka lähetetään Työt rahaksi- laskutuspalvelun kautta sinulle käyntisi jälkeen.

Ohjaan ryhmiä syksyllä Tampereen Naistenkartanon tiloissa, Itsenäisyydenkatu 12-14 (katutaso), 33500 Tampere. Ryhmät ovat avoimia kaikille. Hyvät kulkuyhteydet monesta eri suunnasta. Et tarvitse aiempaa kokemusta kuvataidetyöskentelystä.

TUNTEET KUVIKSI-ryhmä: Naisille suunnatun 10 viikkoisen ryhmän tavoitteena on avartaa itsetuntemusta ja löytää keinoja itseilmaisuun maalaamisen avulla.

Ryhmässä käsitellään erilaisia teemoja taiteellisen tekemisen kautta. Mukana myös rentoutusta ja läsnäoloharjoituksia. Tampereen ryhmään otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Ryhmä on avoin kaikille naisille! Uusi 10 kerran ryhmä alkaa maanantaisin klo: 13.00-15.00 ajalla 26.9.-28.11.2022. Hinta 40 e/hlö. Ilmoittautuminen Naistenkartanon sivujen kautta: https://www.naistenkartano.com/taide-novat/.

Suuren kysynnän vuoksi järjestetään myös toinen samankaltainen ryhmä keskiviikkosin klo 13.00-15.00 ajalla 28.9.-30.9.2022.

RENTOUTUSÄÄNITTEET olen halunnut tehdä kaikkien iloksi autenttisessa luontoympäristössä, taustalta kuuluu myös luonnon ääniä. Ensimmäinen äänite on nimeltään RANNALLA, n. 7 min pituinen. Voit halutessasi jatkaa itsenäisesti luonnon mielikuvien myötä rentoutusta pidempään. Toinen äänite on nimeltään KESÄRETKELLÄ SATEISESSA METSÄSSÄ, n. 10 min. pituinen.

Mikäli asiakas ei saavu vastaanotolle/liity Zoom:iin häneltä laskutetaan normaali käyntimaksu. Jos asiakas peruu terapiakäyntinsä alle 24 tuntia ennen varattua aikaa, laskutetaan 50 % käyntimaksusta. Poikkeuksena on lääkärintodistuksella todistettava sairastuminen, jolloin käyntimaksua ei veloiteta. Tulethan paikalle terveenä: pidetään huolta itsestämme ja toisistamme.